Monday, March 22, 2010

Isale sünnipäevaks


Minu isa soovis sel kevadel sünnipäevakingituseks saada ... üht mõnusat ja sooja mütsi :) (mis siis, et talv peaaegu selja taga). Üldiselt on mütsitegu käkitegu :) aga seekord oli ikka kõvasti pusimist ja harutamist, sest no tahaks ju oma isale ikka selle Kõige Parema Mütsi teha :)

Esimene lõng, millest tegema hakkasin, sai 2 rida enne lõppu otsa. Ostsin ühe toki teist värvi juurde, harutasin veidi ja mõtlesin, et teen vahvad triibud ka sisse. Siis hakkas mulle tunduma, et see lõng ikka ei sobi :) Jäi liiga kõva ja tuim, muster ju ise ka selline tihedam. Ostsin uue lõnga, väljavalituks osutus vana hea ja mitmeid kordi end juba tõestanud Titan Wool Winner. See aga nõudis heegelnõela nr 4, mustris oli ette nähtud 6,5. Ega's midagi, tuli teha mustris veidi ümberarvutusi kasvatamisridadel. Aga pean ütlema, et nii kui selle mustriga sai kokku õige lõng, siis ülejäänu oligi juba tõesti käkitegu :) Naks ja valmis! Muster on pärit Ravelry'st. Aa, ja kinkekarbi tegin kah ise :)


Tegelikult võib seda mütsi kanda mõlemat pidi, pahemalt poolt näeb välja selline:


2 comments:

  1. Ma vaatasin esimese hooga, et seal on kõrvaklapp kirjaga "kõrv", et teaks kuidas mütsi pähe panna:) Väga tore pilt igatahes ja müts on ka ilus!

    ReplyDelete
  2. aitäh, Monika! :D paistab sedamoodi jah kusjuures nüüd, ma juba tükk aega vaatan ja itsitan seda :D

    ReplyDelete